Tiny Adventures (NL)

Ga samen het avontuur aan

Tiny Adventures is een samenwerkingsspel ontworpen en begeleid door mij (Kris). Jullie zullen als spelers een avontuur doorlopen, vergelijkbaar met het lezen van een boek, waarin je zelf bepaalt wat je als hoofdpersoon doet.

In Tiny Adventures speelt iedereen een Faerie, een natuur-wezen ongeveer ter grootte van een mok of glas. Jullie moeten samen een doel bereiken in een wereld die veel groter is dan jullie zelf. Faeries hebben een oorsprong in mythen en sagen. Ze zijn op talloze plaatsen terug te vinden, maar spelen vooral een rol in Keltische en Ierse mythologie.

Een leuke kennismaking

Tiny Adventures is ontworpen als introductie tot rollenspellen. Het is vooral humoristisch, kort en doelgericht, met behoud van de spanning en creativiteit van een complexer rollenspel, zoals Dungeons & Dragons. Dit zorgt ervoor dat Tiny Adventures in twee uur gespeeld kan worden, inclusief uitleg en het maken van de karakters. Zonder dat er voorkennis of ervaring voor nodig is. Ook als je meer ervaring hebt in rollenspellen is Tiny Adventures een leuke bezigheid.

Voor wie is het?

Het spel is geschikt voor allerlei teams: op het werk, beginnend of ervaren, een familie, een sportteam of nog een heel ander team. Individueel opgeven kan ook, dan zorg ik voor medespelers.

Praktische informatie

Ik organiseer het spel via Zoom voor een groep van 3 tot 6 spelers. Het duurt ongeveer 2 uur, en de tijd en datum zijn in overleg. De kosten zijn €. 120 per team. Individueel opgeven kan ook, in dat geval zijn de kosten €. 20 per persoon. Voor studenten is de prijs €. 12 per persoon.

Voor het spelen van Tiny Adventures zijn speciale dobbelstenen nodig met meer dan zes zijden, zogeheten polydice sets. Online zijn gratis websites te vinden waarop je deze dobbelstenen kan gooien. Alternatief kan je ook een set van deze speciale dobbelstenen via ons kopen, dat kost dan €. 6,75 extra, en deze worden dan naar je opgestuurd.

Heb je nog vragen over Tiny Adventures, of wil je meedoen? Neem dan vooral contact met me op! Ik vertel er graag meer over. Tiny Adventures is een eigen ontwerp, dus Google zal de vragen niet voor je kunnen beantwoorden.